Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن سرطان اصفهان گفت: هزینه شیمی درمانی و تزریقات در استان اصفهان، نسبت به سایر استان‌ها پایین‌تر است و در این زمینه بیماران مشکل چندانی ندارند اما در بخش تهیه دارو  با مشکلات بسیاری مواجه هستند. ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۵ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

پوریا عادلی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با اشاره به درمان‌های غیر جراحی بیماران سرطانی، اظهار داشت: رادیوتراپی آنکولوژی به درمان رادیوتراپی، شیمی درمانی و ایمنو تراپی به درمان بیماران سرطانی می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به وجود تحریم‌ها و مسائل دیگر، در بخش انجام شیمی درمانی و رادیو تراپی در شهر اصفهان برای بیماران با مشکلاتی مواجه هستیم و لیست‌های طولانی نوبت برای بیماران داریم.

دبیر انجمن سرطان و متخصص رادیوتراپی آنکولوژی با بیان اینکه زمانی اصفهان، مادر رادیو تراپی کشور بود، گفت: همچنین بخش شتاب‌دهنده‌ها برای اولین بار در اصفهان آغاز به کار کرد و این حوزه سپس در پایتخت و دیگر استان‌ها فعال شد و امید داریم بار دیگر اصفهان به جایگاه واقعی خودش در این زمینه برسد.

وی ادامه داد: یک مرکز در شهرستان کاشان در حوزه رادیو تراپی علاوه بر اصفهان، فعال شده بود که برخی از بیماران را برای درمان و انجام رادیو تراپی پذیرش می‌کردند ولی در حال حاضر شاهد مشکلاتی در حوزه رادیو تراپی اصفهان هستیم و امیدواریم معاونت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با مساعدت بخش خصوصی و انجام فعالیت‌ها در این حوزه به حل این معضلات بپردازد.

فارس| سرطان معده شایع‌ترین سرطان در ایران؛ استان‌های شمالی بیشتر در معرض این نوع سرطان هستندنخستین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان؛ سالانه 7 هزار بیمار مبتلا به سرطان در فارس ثبت می‌شودبزرگترین کارخانه تولید داروهای ضد سرطان خاورمیانه در البرز افتتاح شد

عادلی تصریح کرد: بیماری سرطان در دنیا و ایران رو به افزایش است و به عبارتی بیماری قرن نامیده می‌شود اما این به این معنی نیست که اصفهان وضعیت بدتری نسبت به سایر استان‌ها دارد بلکه آلودگی هوا و مشکلاتی که در اصفهان به وجود آمده و همچنین کلان شهری افزایش یافته، آمار سرطان مانند همه شهرهای در حال توسعه دنیا رو به افزایش است.

دبیر انجمن سرطان اصفهان با اشاره به افزایش ارز، کاهش تولیدات داخلی داروها و کمبود مواد اولیه، اظهار داشت: در بخش شیمی درمانی، بیماران با مشکل مواجه شدند و انتظار می‌رود که در آینده مشکلات دارویی بیشتر شود، به ویژه برای بیماران سرطان ریه که نیازمند داروهای گران قیمت هستند، این معضلات وجود دارد.

وی افزود: هزینه تزریقات در اصفهان برای بیماران پایین‌تر از سایر استان‌هاست و بیماران در این زمینه مشکلی ندارند اما در بخش تهیه دارو به علت تحریم‌ها با مشکل کمبود دارو رو به رو هستیم و به طور یقین فقط با افزایش تولیدات کارخانه‌های داخلی و روش‌هایی که بتوان تحریم‌ها را دور زد، می‌توان این معضل را رفع کرد.

عادلی خاطرنشان کرد: سرطان، پایان راه نیست و بسیاری از بیماران بهبود می‌یابند و دوباره به زندگی خود باز می‌گردند.

دبیر انجمن سرطان اصفهان با بیان اینکه برخی بیماران، سرطان را پایان راه می‌دانند، گفت: چهار سال پیش، چاپ نشریه‌ای را با عنوان سین سرطان تا سین سلامتی، شروع کردیم و اکنون دوره پنجم تولد این نشریه است که با هدف آگاهی بخشی به مردم و اینکه بیمار سرطانی، فوت نمی‌کند، سرطان در بسیاری موارد قابل درمان است و یا قابلیت تبدیل شدن به یک بیماری مزمن همانند دیابت را دارد، اطلاع رسانی کرده و بیماران تحت درمان قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/ ز

R41346/P41362/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۴۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند

فرزین عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، با اشاره به اینکه در سال گذشته 55 قرارداد پیمانکاری به مبلغ 240 میلیارد تومان در حوزه معاونت فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی منعقد شد اظهار داشت: این در حالی بود که این قراردادهای پیمانکاری از شمال تا جنوب استان را شامل می‌شد.

وی تصریح کرد: بر این اساس، در هر کدام از شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی که مشکل زیرساختی داشتند، پروژه پیمانکاری منعقد شده و عملیات اجرایی در آنجا آغاز شده است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی گفت: همچنین در قسمت اسناد ثبتی در سال گذشته، حدود 400 هکتار اسناد تک برگی تفکیک‌شده در شهرک‌های صنعتی ارومیه، چهاربرج، اشنویه، ماکو و ناحیه صنعتی کریم آباد صادر شد.

وی بیان کرد: از سوی دیگر اسناد 6 دانگ ناحیه صنعتی نالوس صادر شد و اقدامات صدور اسناد 6 دانگ پلدشت نیز پس از چندین سال آغاز شده و هم اکنون در حال صدور سند است.

عباسی از تصویب دو ناحیه صنعتی در سال گذشته خبر داد و گفت: در این راستا ناحیه صنعتی سیمینه بوکان به مساحت 50 هکتار و ناحیه صنعتی شهید سلیمانی ارومیه به مساحت 23 هکتار به تصویب رسیده و امسال عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: از سوی دیگر در پایان سال گذشته برای ایجاد دو ناحیه صنعتی لاجان پیرانشهر پیمانکار انتخاب شد و ناحیه صنعتی قره ضیاءالدین۲ در مرحله تهیه اسناد و برآورد است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی در ادامه با اشاره به صدور بیش از 30 مجوز ساخت و ساز در سال گذشته گفت: علاوه بر آن در این مدت 23 پایان کار برای واحد‌های صنعتی و خدماتی صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه آغاز عملیات اجرایی تصفیه‌خانه شاهین دژ جزو مصوبات سفر استاندار آذربایجان‌غربی در سال گذشته بود اظهار داشت: این پروژه با اعتباری بالغ بر 45 میلیارد تومان و ظرفیت 400 مترمکعب در روز آغاز شد.

عباسی گفت: مدول دوم شهرک صنعتی مهاباد نیز که در سال 1401آغاز شده بود در اواخر سال گذشته با ظرفیت 900 مترمکعب در روز و با اعتبار 22میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

وی افزود: هم اکنون نیز تصویه خانه فاز دو ارومیه با اعتبار 35 میلیارد تومان و با پیشرفت فیزیکی 50 درصدی در حال انجام است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی با اشاره به تفاهم‌نامه سه جانبه با شرکت برق منطقه‌ای، شرکت شهرک‌های صنعتی استان و استانداری گفت: این تفاهم‌نامه در راستای احداث پست شهرک صنعتی فاز سه بوده که 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی در ادامه گفت: امسال در صورتی که مجوز حفاری چاه آب ناحیه صنعتی چهاربرج در اسرع وقت تحویل شرکت شهرک‌های صنعتی داده شود، در 6 ماهه دوم سال ناحیه صنعتی چهاربرج آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران خواهد بود.

عباسی خاطرنشان کرد: امسال زیباسازی شهرک‌ها با بهره‌گیری از مشاور، پیش‌بینی شده است که امید می‌رود بتوان با ایجاد فضای سبز و کاشت نهال در شهرکهای صنعتی گام موثری در زیبایی شهرک‌های و نواحی صنعتی داشته باشیم.

وی بیان کرد: همچنین امسال چند شهرک برای احداث نیروگاه خورشیدی در نظر گرفته شده و با توجه به کمبود برق که وجود دارد در تلاش هستیم با احداث نیروگاه‌های خورشیدی این مشکل را تا حد امکان رفع کنیم.

عباسی گفت: از سوی دیگر در سال جاری کارگاه‌های اجاره‌ای در برنامه وجود دارد و بر این اساس، 10 واحد کارگاهی فناوری در عرض دو سال احداث می‌شود و هم اکنون در شهرک صنعتی فاز دو ارومیه احداث چهار کارگاه آغاز شده و پس از پایان آن، به متقاضیان سرمایه‌گذاری اجاره داده می‌شود.

وی اظهار داشت: امسال واگذاری شهرک صنعتی پلدشت آغاز و قیمت‌گذاری‌ها به پایان رسیده است و اواخر اردیبهشت ماه واگذاری آنها آغاز می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • یک آموزگار هدایای روز معلم را به کودکان سرطانی اهدا کرد
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • ائتلاف دریایی اروپا در دریای سرخ با کمبود کشتی جنگی مواجه شده است
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند